Japtuning Blog

Team-CSD – uppdatering

Jag har börjat på ett nytt jobb för att få klar bilen snabbare, dock så innebär det lite andra tider/dagar så jag uppdaterar såfort jag har möjlighet!

jag tänkte ta och berätta lite om vad som har hänt/gjorts med bilen.. jag kan börja med att jag nu har rensat bilen på asfaltsmatta samt el, det tog sitt lilla tag men nu är det iallafall gjort !

Sedan så har tagit bort dom gamla bussningarna genom att sätta eld på dom utomhus, jag försökte dock innan med att borra,skära och slå ut dom men inget fungerade, så jag hittade en video på när dom brände bort dom och provade det !

Har även prov monterat motorn i bilen samt kapat upp en lucka så att jag lättare kommer komma ner med motorn/lådan och kunna göra klart motorfästena!

Annars så har endel delar inhandlats för att kunna starta upp den samt småsaker för att kunna lackera insidan och lite annat smått o gott.

Påbörjade även nedslipningen av sidoskärmarna och mötes där av en trevlig uppdatering om att bilen tydligen varit krockad och att dom som lagat detta gjort det otroligt dåligt.. så nu blire att försöka få till detta på ett sätt som fungerar och sen inhandla nya skärmar !

Nu när min helg kommer (måndag och tisdag) så kommer jag försöka lackera insidan, starta upp motorn samt dra alla kablar från mitt haltech sprut och sen slipa ner bakaxeln och lackera den och få ner dom nya powerflex bussningarna!

Comments are closed.